Verkennen, verwonderen en verrijken

Bij Nanny Poppins krijgen kinderen de mogelijkheid om sociale ervaringen en vaardighden op te doen, zoals vriendschappen opbouwen, samen spelen en delen, rekening houden met anderen en kennismaken met verschillende  normen en waarden.

Voorlezen, liedjes zingen, vertellen wat je op je brood wilt, spelletjes doen en met elkaar spelen: al deze activiteiten bevorderen de taalontwikkeling. Buiten leren we van de natuur, in liedjes de dagen van de week, knutselthema’s maken kinderen bewust van de seizoenen of feestdagen en door spelletjes te doen leren we tellen.

In de kinderopvang kunnen kinderen heerlijk creatief bezig zijn: muziek, tekenen, knutselen of dansen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Er zijn allerlei materialen aanwezig waarmee ze kunnen experimenteren om de kunstenaar in zichzelf te ontdekken.

Bij Nanny Poppins leren kinderen dat er nog een andere omgeving is dan thuis. Het is belangrijk dat ze beseffen dat de wereld groter is. Door onze positieve benadering bouwen kinderen bij ons veel zelfvertrouwen op. Ze durven op ontdekking te gaan.

Kinderen leren spelenderwijs van en met elkaar. Ze zijn meer geneigd andere kinderen te imiteren dan volwassenen. In onze verticale groep zien de jongeren kinderen de grote peuters op het potje gaan, zichzelf aankleden of netjes aan tafel zitten. En dat gaan ze dan zelf ook doen! We ontwikkelen door te ontdekken.

 

Contact

Nanny Poppins
Hoofddorpplein 22
1058 PD Amsterdam

020-3547357